Usuwanie użytkownika

Dagmara Chojnacka
Dagmara Chojnacka
  • Zaktualizowano

Dotyczy produktów: Portal Użytkownika

 Z tej instrukcji dowiesz się jak usuwać użytkowników z Portalu Użytkownika.

Usuwanie użytkownika

Aby dodać użytkownika do konta, postępuj zgodnie z poniższymi krokami.

  1. Zaloguj się do Portalu Użytkownika. 
  2. Kliknij Użytkownicy w menu po lewej stronie.
  3. Odszukaj użytkownika na liście Użytkownicy.
  4. Kliknij ikonę kosza po prawej stronie.

     
  5. Zaznacz opcję Akceptuję utratę dostępów usuwanego użytkownika do firm w ramach danego konta. 
  6. Kliknij przycisk Usuń.

     

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0