Dotyczy produktów: Portal Użytkownika
Z tej instrukcji dowiesz się jak zmieniać uprawnienia dla poszczególnych użytkowników w Portalu Użytkownika.
Zmiana uprawnień
Aby zmienić uprawnienia dla użytkownika, postępuj zgodnie z poniższymi krokami.
- Zaloguj się do Portalu Użytkownika.
- Kliknij Użytkownicy w menu po lewej stronie.
- Odszukaj użytkownika na liście Użytkownicy.
-
Kliknij ikonę ołówka po prawej stronie użytkownika.
Kliknij na obraz, żeby powiększyć -
Kliknij ikonę ołówka po prawej dla konkretnej Aplikacji/usługi.
Kliknij na obraz, żeby powiększyć - Zobaczysz okno Dostęp do aplikacji/usługi.
- Wybierz w polu Profil uprawnień odpowiedni rodzaj uprawnień dla tego użytkownika.
-
Kliknij przycisk Zapisz.
Kliknij na obraz, żeby powiększyć -
Kliknij Nadaj dostęp w części Dostęp do firm i wybierz Do wybranej firmy.
Kliknij na obraz, żeby powiększyć -
Zobaczysz okno Dostęp do firmy. Wybierz firmę z listy rozwijanej i kliknij przycisk Zapisz.
Kliknij na obraz, żeby powiększyć